Izrada projekta parcelacije i preparcelacije sa projektom geodetskog obeležavanja

Geodetski biro Geo Darko

Izrada projekta parcelacije i preparcelacije zahteva saradnju stručnjaka različitih područja, poput urbanista, arhitekata i pravnika. Posebno ističemo da je neophodno korišćenje različitih geodetskih instrumenata  za precizno snimanje i analizu terena, te izradu preciznih i službenih dokumenata

Geodetski biro Geo Darko vrši izradu projekta parcelacije i preparcelacije koji se koristi u urbanističkom planiranju i podrazumijeva podelu postojeće nekretnine na manje delove.

Geo Darko Geodetski biro

Ovaj projekat geodetskog obeležavanja je složen geodetski projekat koji se koristi u postupku parcelacije i preparcelacije nekretnina. Geodetski biro Geo Darko izvršiće ovaj proces za vas. Ovaj projekat se koristi u urbanističkom planiranju i podrazumijeva podelu postojeće nekretnine na manje delove kako bi se omogućilo gradnju više objekata.

Izrada projekta parcelacije i preparcelacije s projektom geodetskog obeležavanja je nužan za postupke legalizacije, izgradnje, rekonstrukcije, razgraničenja i drugih postupaka koji se odnose na podelu nekretnina na manje delove.

Geodetskog snimanje u Pomoravlju prilikom izrade projekta parcelacije i preparcelacije

Projekat parcelacije

Ovaj projekat obuhvata precizno snimanje postojeće nekretnine i izradu plana podele u manje parcele u skladu s važećim zakonskim propisima. Projekt preparcelacije podrazumijeva detaljnu analizu terena i objekata na postojećoj nekretnini, te podjelu iste na manje parcele.

Projekt geodetskog obeležavanja

Ova projekat podrazumeva geodetsko označavanje granica i pozicija novih parcela koje su definisane u projektu parcelacije i preparcelacije. To se radi kako bi se osigurala precizna i tačna podjela nekretnina na manje parcele.

Geodetski biro Geo Darko je napravio ovu fotografiju prilikom izrade projekta parcelacije

Geodetski biro Geo Darko izrada projekata parcelacije i preparcelacije

Projekt parcelacije i preparcelacije s projektom geodetskog obeležavanja je nužan za postupke legalizacije, gradnje, rekonstrukcije, razgraničenja i drugih postupaka koji se odnose na podelu nekretnina na manje delove. To je složen proces koji ćeGeodetski biro Geo Darko izvršiti za vas i tako vam osigurali zakonit postupak i preciznu podela nekretnina.

Geo Darko izradom projekta parcelacije i preparcelacije vrši pažljivo planiranje i preciznu izradu kako bi se osigurao zakonit postupak i precizna podela nekretnina.

Saznajte više o nama i pratite nas na društvenim mrežama

Sve ove usluge Geodetski biro Geo Darko pruža u skladu s važećim zakonima i propisima. Koristimo različite geodetske instrumente, uključujući GPS, totalne stanice, nivelire i dronove, kako bi utvrdili tačne granice zemljišta i prikupili potrebne podatke.

Geodetski Biro Geo Darko

Projekti

Izrada katastarsko topografskih planova

za potrebe projekta Čista Srbija na lokacijama Kragujevac, Velika Plana, Zabari u ukupnoj duzini od 200km.

Geodetski radovi za potrebe izgradnje objekta

K Kompleks u Jagodini

stambeno poslovni  kompleks sa zatvorenim bazenima Crnjanski u Jagodini

stambenog naselja u ulici Misarska u Svilajncu

Snimanja

Opstina Lučani -200km snimljenih seoskih puteva 

Rečnia korita za potrebe Opstine Lučani- preko 20 km

Vodovodne mreže na lokacijama u Kragujevcu-preko 100 km

Kanalizacione mreže na lokacijama u Kragujevcu -preko 100 km

Elektro mreže u Jagodini i okolini -preko 100 km

Objekata za potrebe ozakonjenja- preko 1000 objekata

Geodetski radovi za potrebe izgradnje kružnog toka

Navip, kruznog toka Kraljevića Marka i kružnog toka Jovanča Micić.

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Geo Darko